...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Η προπόνηση της Τετάρτης


-->Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας εντείνουν την προετοιμασία τους, ενόψει του κυριακάτικου ματς με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη.

Με ιδιαίτερη ένταση γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς της προσεχούς Κυριακής με την ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα είχε ιδιαίτερη ποικιλία σε ασκήσεις, ενώ ο κ. Μίτσελ και οι συνεργάτες του πίεζαν ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να εκτελούν στο μάξιμουμ όσα τους ζητούσαν. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ επάνω στην τεχνική τους. Έκαναν, παράλληλα, δουλειά επάνω στην φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητά τους, στο σπριντ.

Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις επάνω στην κατοχή της μπάλας και τη γρήγορη εναλλαγή της, ενώ παράλληλα εκείνη που δεν είχαν την κατοχή πίεζαν και προσπαθούσαν να «κλέψουν». Εν συνεχεία το πρόγραμμα είχε μικρή διακοπή και… θεωρία, αφού ο Ισπανός τεχνικός εξηγούσε στους παίκτες του, μέσα στο γήπεδο, σε πίνακα, πως θέλει να κινούνται. Έτσι κάπως οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στο κομμάτι της τακτικής και της στρατηγικής, με το οποίο ολοκλήρωσαν τη σημερινή προπόνησή τους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.
Tags: