...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY » Στεφάνου: «Νιώθω πολύ περήφανος»-->Ο Γιώργος Στεφάνου με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ήταν περήφανος για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για το επίτευγμά του να έχει κερδίσει το τρόπαιο με τέσσερις διαφορετικές ομάδες.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γιώργου Στεφάνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ναι είναι ένα γεγονός, δεν ξέρω αν είναι παγκόσμιο, αλλά σίγουρα σε πανελλαδικό επίπεδο είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια. Νιώθω πολύ περήφανος γι’ αυτά που έχω πετύχει και θέλω να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που με στηρίζει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το ποιο Κύπελλο από αυτά που έχει κατακτήσει ξεχωρίζει: «Το κάθε τρόπαιο μας μένει στην ανάμνηση και κάθε ένα είναι ξεχωριστό. Φέτος, όμως, είναι κάτι διαφορετικό, καθώς υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά τα καταφέραμε και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. «Παλεύουμε» κάθε μέρα όλοι με τις πολλές δυσκολίες που έχουμε, τόσο από τους τραυματισμούς, όσο και από τα οικονομικής φύσης. Για αυτόν τον λόγο έχω ξεχωρίσει αυτό το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό».

Για το τελικό με τον Φοίνικα Σύρου: «Η αίσθηση για το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει ξανά αυτό το πρόσωπο φέτος, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο. Δείξαμε ότι είμαστε πάντα έτοιμοι όταν έρχονται τα δύσκολα παιχνίδια και ελπίζω να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα».

πηγη: xaros7.gr
Tags: POLO/VOLLEY