...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Πιο κοντά από ποτέ ο Ολυμπιακός Β’


-->Το ενδεχόμενο δημιουργίας της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία θα συμμετέχει στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες είναι πιο ορατό από ποτέ.

Η δημιουργία του «Ολυμπιακό Β’», στα πρότυπα του ισπανικού και του γερμανικού πρωταθλήματος, είναι πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», οι υπεύθυνοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ψάχνουν ομάδα με την οποία θα γίνει κάποια συγχώνευση, ώστε να αγωνίζονται εκεί παίκτες των Πειραιωτών.

Στην περίπτωση αυτή, οι Πειραιώτες  θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση, θα υπάρχει δική τους διοίκηση και θα αναλάβει συγκεκριμένο τεχνικό επιτελείο.

Στόχος των διοικούντων είναι το πλάνο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν και γιατί όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο  Μπερντ Στορκ πριν  από λίγες μέρες δήλωσε πως δεν γίνεται όλοι οι παίκτες από την Νέων να προωθούνται στην πρώτη ομάδα και ίσως αυτό να σημαίνει ότι έχει κάνει σχετικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν… μεγαλώσει για την ομάδα Νέων και αφορά την ηλικιακή κατηγορία των 19άρηδων θα παίξουν στον «Ολυμπιακό Β’».

Πρόκειται για τους Βλάχος Χουτεσιώτη, Καραγκούνη, Λεάντρο, Σιώπη, Ιωαννίδη, Βουτσιώτη, όπως και για τους Δημακάκη, Παιδάκη, Σούκια και Λύρα. Να σημειώσουμε, πως οι ξένοι σε αυτή την κατηγορία θα επιτραπούν ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα ξεκινήσει η ομάδα.

Η  ανάδειξη παικτών για την πρώτη ομάδα είναι ο πρωταρχικός στόχος,  ενώ θα «τεστάρονται» για ένα χρόνο κάποιοι παίκτες που στο σκάουτινγκ φάνηκε ότι έχουν τις δυνατότητες να σταθούν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.
Tags: