...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ο... επιθετικός Μανιάτης!


Υπολογίζει πολύ ο Μίτσελ στην αξία, αλλά και την προσωπικότητα του Γιάννη Μανιάτη ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας μέσος των «ερυθρόλευκων» είναι σίγουρο ότι θα αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς του Ολυμπιακού της σεζόν 2013-14.

Τα κολακευτικά λόγια του 50χρονου Ισπανού τεχνικού για τον Γιάννη Μανιάτη μόνο τυχαία δεν ήταν. Το ότι δηλαδή ο Μίτσελ τον έχρισε -μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο- αρχηγό των αποδυτηρίων της ομάδας, δεν το είπε τυχαία…

Ο προπονητής του Θρύλου αναγνωρίζει ένα βασικό γνώρισμα στον Έλληνα χαφ. Αυτό της σκληρής δουλειάς επί καθημερινής βάσης. Του Μίτσελ του αρέσουν οι ποδοσφαιριστές -όπως όλοι οι προπονητές άλλωστε- που δεν επαναπαύονται και δεν χαλαρώνουν.

Ο Μανιάτης αποτελεί την επιτομή του «δουλευταρά» ποδοσφαιριστή, είτε πρόκειται για τα χιλιόμετρα που «καταπίνει» κατά την διάρκεια των αγώνων, είτε για το πόσο συγκεντρωμένος είναι σε όλες τις προπονήσεις, αλλά και σ’ αυτά που του ζητάει ο προπονητής του την ώρα των αγώνων.

Μάλιστα, με τον ερχομό του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών, ο «Μάνια» έχει γίνει πιο επιθετικός και πετυχαίνει και γκολ! Σίγουρα είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν βελτιώσει στην αγωνιστική τους εικόνα, με τον Μίτσελ στον πάγκο…

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER