...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ιμπαγάσα: «Πάμε για το Κύπελλο»

Για ακόμα μια φορά ο Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε  την αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάρο δίνοντας την δέσμευση για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο  περιθώριο εκδήλωσης στην Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου-Αντιπάρου, περίπου 200 άτομα αποθέωσαν τον Ιμπαγάσα. Μία εκδήλωση που έγινε την Κυριακή και είχε εορταστικό χαρακτήρα για τον Σύνδεσμο. Ο Ιμπαγάσα που έμεινε λόγω τραυματισμού εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στην Κέρκυρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, γνώρισε και πάλι την αγάπη και αποθέωση των φιλάθλων  που φώναζαν ρυθμικά το όνομά του αλλά και συνθήματα για αυτόν.

Μεταξύ  άλλων ο Ιμπαγάσα σχολίασε:

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξή που μας δίνετε. Πήραμε το πρωτάθλημα, πάμε τώρα να πάρουμε και το Κύπελλο για να κλείσουμε πολύ καλά την χρονιά για την ομάδα μας και να σας δώσουμε έτσι και άλλες χαρές».

Το παρών στην εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα του Συνδέσμου της Πάρου έδωσε και ο Γιάννης Μώραλης. Το μενού της εκδήλωσης περιλάμβανε εκπλήξεις για τον κόσμο και κοπή της πίτας.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER