...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » «Τιμή για όλους η συμμετοχή της Ελλάδας»


-->Ενόψει  του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι, η κληρωτίδα έφερε δύσκολα εμπόδια στον δρόμο της Εθνικής Νέων, ωστόσο ο  Κώστας Τσάνας, και οι διεθνείς τόνισαν πως αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντιάλ Νέων   και ξεκαθάρισαν πως θα τα δώσουν όλα για μια διάκριση.

Αναλυτικά, όσα είπαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

Τσάνας: «Ο όμιλός μας, αν και δεν έχει ολοκληρωθεί, φαίνεται ότι είναι δυνατός. Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες. Το Μεξικό κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής και η Παραγουάη απέκλεισε την Αργεντινή στο Πρωτάθλημα Λατινικής Αμερικής. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία με στόχο να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε στα γήπεδα της Τουρκίας ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό σύνολο. Το σημαντικότερο είναι ότι αποτελεί τιμή για όλους μας η συμμετοχή της Ελλάδας για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Μαυρίας: «Σε σπουδαίες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων, όλα τα ματς είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες ομάδες. Εμείς οφείλουμε να μην κοιτάμε από τώρα αδυναμίες ή δυνατά σημεία των αντιπάλων, αλλά να δώσουμε όλη μας την προσοχή στην ομάδα μας για να είναι έτοιμη στους αγώνες. Είναι τιμή για όλους μας η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση, είναι η πρώτη φορά της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε υπερήφανους ξανά τους Έλληνες φιλάθλους».

Σταφυλίδης: «Όλοι οι παίκτες είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι αντέχει στα δύσκολα και έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Οι αγώνες στην Τουρκία θα είναι δύσκολοι, όμως αν μείνουμε σοβαροί όπως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους προπονητές».

Μπουγαΐδης: «Ο όμιλός μας είναι από τους δυσκολότερους. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και με διαφορετική κουλτούρα. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, ώστε ο προπονητής μας να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σύνολο. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες. Πρόκειται για μια πρόκληση για όλους μας και θέλουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της διοργάνωσης».
 πηγη  xaros7.gr
Tags: