...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Παπακώστας: «Σοβαροί και υπεύθυνοι απέναντι στον Ολυμπιακό»


Ο Γιάννης Παπακώστας  πιστεύει πως θα δώσουν οι παίκτες της Κέρκυρας απέναντι στον Ολυμπιακό, τον καλύτερο τους εαυτό. Ο τεχνικός των Φαιάκων μίλησε στη Media day της ομάδας για το επερχόμενο ματς με τους Πειραιώτες αλλά και την υπόθεση παραμονή.

Τα πρώτα λόγια του Παπακώστα ήταν:

«Έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι, με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την, ίσως, πιο δύσκολη ομάδα στην Ελλάδα».

Ο οποίος συνέχισε:

«Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα - και τραυματισμών και τιμωριών κι αυτό κάνει το έργο μας, ακόμη πιο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, εμείς, όμως, θα κάνουμε την προσπάθειά μας, πολύ σοβαρά και υπεύθυνα, όπως κάναμε και την προηγούμενη αγωνιστική. Πιστεύω ότι θα είμαστε αξιοπρεπείς και μαχητές, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε εντός του αγωνιστικού χώρου».

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα που θα πραγματοποιήσει λόγω των πολλών απουσιών, σημείωσε:

«Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Βλέπετε, ότι όλοι, όσοι καλούνται -και ο Τσοκάνης και ο Αθανασίου, τελευταία- ανταποκρίνονται. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα».

Αναφορικά με τη θέση της διοίκησης σχετικά με τον στόχο της παραμονής και το κατά πόσο αυτός παραμένει εφικτός, τόνισε:

«Η θέση της διοίκησης, με καλύπτει απόλυτα. Αυτά τα παιδιά αγωνίζονται, κάνουν μια μεγάλη, τελευταία προσπάθεια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και είναι κρίμα να "πληρώνονται" κάποια λάθη - δικά μας ή των άλλων. Όσο υπάρχουν ελπίδες, είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε. Απομένουν πέντε πολύ δύσκολα ματς και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να φθάσουμε σε μια συγκομιδή καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες με τον ίδιο στόχο, ώστε στο τέλος να δούμε αν τα καταφέραμε ή όχι».

Τέλος δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει κομβικό το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO