...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μίτσελ: «Θέλω να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι κάναμε σήμερα»!


Παρά την νίκη και την πρόκριση, ο προπονητής της ομάδας μας, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, τονίζοντας ότι αυτός δεν είναι τρόπος παιχνιδιού που αρμόζει σ' αυτή την ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ...

Μείνατε ικανοποιημένος από την ομάδα σας και από τους παίκτες στους οποίους δώσατε ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν;
«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε. Ήμασταν υπερβολικά αργοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν είναι αυτός ο τρόπος που αρμόζει να παίζεις με αυτή την ομάδα. Αυτό δεν ήταν όλης της ομάδας πρόβλημα. Υπήρχαν 4-5 ποδοσφαιριστές που ήταν καλά. Μένει πολύς δρόμος ακόμα για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία στην ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν μ' αρέσει καθόλου να είμαστε ομάδα με συμβιβασμό και να παίζουν επαναπαυμένοι. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Το έχω δει πολλές φορές, αλλά σήμερα είναι ένα καλό παράδειγμα για αυτό που θέλω να σας πω».

Όσο ο αντίπαλος αμύνεται μαζικά, δεν δυσκολεύεται η ομάδα του ώστε να προσφέρει θέαμα;
«Ναι, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και άμυνες πολύ καλύτερες απ' ό,τι μπόρεσε να κάνει σήμερα ο ΠΑΣ. Εμείς θα μπορούσαμε να είμαστε με περισσότερη επιθετικότητα, με μεγαλύτερη ένταση. Δεν μ' άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Άλλο πράγμα είναι το να έχεις υπομονή. Σήμερα αυτό που κάναμε απλώς καθίσαμε. Δεν ήμασταν καθόλου κινητικοί και καθόλου οργανωμένοι».

Στα δύο παιχνίδια με τον Πανθρακικό σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές σε σχέση με αυτό που είδαμε σήμερα;
«Θέλω να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι κάναμε σήμερα. Αν όχι, θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Πρέπει να περάσουμε τον Πανθρακικό αν θέλουμε να πάμε στον τελικό. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η τελική φάση έρχεται πριν από δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αυτό κάνει δύσκολα τα πράγματα για εμάς και θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER