...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Μην γιουχάρετε τους παίκτες»


Επαφή με τον κόσμο του Θρύλου είχε την Τετάρτη το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να τα πει με τους κατόχους διαρκείας για διάφορα θέμα, αλλά κυρίως για το καλό της ομάδας.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν κι αυτό με τα γιουχαΐσματα του κόσμου σε διάφορους ποδοσφαιριστές, λόγω της απόδοσής τους. Ο Έλληνας στόπερ των Πειραιωτών ωστόσο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι άδικο να γιουχάρονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι είναι άξιοι απλά κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν».

Ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας, θέλησε με τον τρόπο αυτό να… προστατέψει τους συμπαίκτες του που βρίσκονται στο στόχαστρο των ΓΑΥΡΩΝ, αλλά και να δώσει να καταλάβουν οι φίλαθλοι της ομάδας, ότι πρέπει να είναι όλοι μαζί ενωμένοι σαν οικογένεια.

Στην συνάντηση ήταν και ο Σάββας Θεοδωρίδης, του οποίου του ζήτησαν οι οπαδοί να πηγαίνουν σε κάθε γήπεδο εκτός έδρας και εκείνος είπε: «Αυτό δεν γίνεται γιατί κάποια σωματεία δεν συμφωνούν να γίνουν μετακινήσεις».

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER