...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Κατάμεστος ο ΝΑΟΣ για τη μεγάλη γιορτή


-->Μοναδικές στιγμές, από ένα μοναδικό κόσμο, σε ένα ονειρεμένο τάιμινγκ,  θα ζήσουν όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός θα «γονατίσει» το ΑΕΚάκι και θα γιορτάσει τα 88 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του ράβοντας το 4ο αστέρι στην ερυθρόλευκη φανέλα!

Όπως έγινε γνωστό χθες, έχουν απομείνει 5.500 εισιτήρια, που θα πωλούνται σήμερα από τα εκδοτήρια του γηπέδου έξω από τη θύρα 25 από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και αύριο από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

Υπάρχουν εισιτήρια όλων των τιμών δηλαδή 10, 15, 20, 25, 30 και 75 ευρώ στα VIP. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και χθες και όλα δείχνουν ότι το γήπεδο θα γεμίσει, αφού πολλοί θα πάρουν εισιτήρια σήμερα και αύριο.

Οι  οργανωμένοι από την πλευρά τους, ετοιμάζουν τις δικές τους εκπλήξεις για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου. Το σημαντικότερο όλων για τον Ολυμπιακό, επειδή το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο είναι η βραδιά να εξελιχθεί όπως αρμόζει για την ιστορία του συλλόγου. Το ζητούμενο είναι νίκη με πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα με πολλά γκολ και    στο φινάλε η  γιορτή.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση θα προβάλει ένα βίντεο για τα γενέθλια του συλλόγου, στο τέλος θα ακολουθήσουν τα καλύτερα…
πηγή:xaros7.gr
Tags: