...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Δισέλιδο αφιέρωμα στο Θρύλο από τη «Μarca»!

Η  Marca αφιερώνει δύο ολόκληρες σελίδες στον Ολυμπιακό και σίγουρα σε τέτοιες εποχές  όταν ένα τόσο μεγάλο έντυπο κάνει ένα τόσο μεγάλο αφιέρωμα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο  απεσταλμένος λοιπόν της Marca δεν έκανε μόνο την συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά έγραψε δύο σελίδες για τον Ολυμπιακό και τα αστέρια του παρελθόντος και του παρόντος.

Ο τίτλος του αφιερώματος είναι: «το μεγάλο ελληνικό όνειρο» και ο Μιγκέλ Άνχελ Λάρα δεν στάθηκε μόνο στα όσα του μετέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά  έκανε αναφορά ακόμα και με  Ισπανούς παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, όπως οι Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα, Ιβάν Μαρκάνο, Μοϊσές Ουρτάδο, Χαβίτο, Όσκαρ και Φραν Γέστε ενώ έχει κάνει μνεία και στον Νταβίντ Φουστέρ.

Ακόμα, στο δημοσίευμα υπάρχουν φωτογραφίες με τα  παπούτσια των Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Νικοπολίδη και Ριβάλντο, ενώ παράλληλα γίνεται πως την φανέλα των Πειραιωτών έχουν φορέσει οι Ριβάλντο, Γιάγια Τουρέ, Καρεμπέ, Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς και Κοβάσεβιτς.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά για το   επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την κατάκτηση του 40ού τίτλου.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα υπάρχει φωτογραφία του Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και τοποθετήσεις του Μίτσελ για το φετινό πρωτάθλημα καθώς και για το Κύπελλο.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO