...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ 70!


-->Τρελαίνει ο αριθμός από μόνος του; Καθόλου! Μάλιστα είναι πολύ εφικτό να πραγματοποιηθεί και ο Θρύλος μας να κατακτήσει  70 τίτλους!

Ο  Ολυμπιακός την Κυριακή (10/3) ανήμερα των 88 γενεθλίων του, εξασφάλισε το 3ο σερί, 15ο τα τελευταία 17 χρόνια και 40ο πρωτάθλημα στην ένδοξη ιστορία του. ΑΘΛΟΣ πραγματικός. Καμιά ομάδα δεν θα μπορέσει να το πετύχει και ο Ολυμπιακός πλέον ανταγωνίζεται τον Ολυμπιακό. Σπάει τα δικά του ρεκόρ και κάνει πλάκα στους αντιπάλους του.

Όμως στο Λιμάνι δεν χορταίνουν ποτέ από τους τίτλους. Το έχει το DNA της ομάδας, το έχει η ιστορία του, άλλωστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι και πρέπει πάντα να είναι νικητής.

Πλέον η προσοχή στρέφεται, εκτός από το να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με νίκες,  στην κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν λοιπόν η ομάδα του Πειραιά κατακτήσει και το Κύπελλο και κάνει το ντάμπλ όχι μόνο θα κλείσει ιδανικά τη σεζόν αυτή, αλλά θα έχει κάνει τους τίτλους της 70!!!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη 25 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ. Αν κατακτήσει και αυτό το Κύπελλο θα έχει 26 Κύπελλα, 4 Σούπερ Καπ και 40 Πρωταθλήματα …δηλαδή 70 τίτλους!

Γι’ αυτό η ιστορία του είναι ένδοξη, γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, γι’ αυτό τα ξένα ΜΜΕ του  αφιερώνουν πολλές σελίδες, γι’ αυτό τον λένε Θρύλο …
πηγη:xaros7.gr
Tags: