...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Όλοι την Κυριακή με το Αεκάκι στο ΝΑΟ μας ράβουμε το 4ο αστεράκι


-->Αδέρφια μου την Κυριακή ΚΟΝΤΗ γιορτή με το Αεκάκι ράβοντας στην μπλούζα μας το τέταρτο ΑΣΤΕΡΑΚΙ!

Αυτή την μεγάλη μέρα έχουμε την φιέστα μας, αλλά έχει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ του. Γι' αυτό και όλοι μας πρέπει να είμαστε την Κυριακή ΚΟΝΤΑ του!

Και για εκεί έχει εισιτήρια σε όλους τους συνδέσμους της μοναδικής ΘΥΡΑΣ 7. Απλά να ξέρετε πως δυο ευρώ στο ΚΑΘΕ εισιτήριο θα δίνουμε για τον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Πράγμα που πιάνει τόπο! Γιατί ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ αλλά και όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη μας κάνουν πρωταθλητισμό και φέρνουν ΚΟΥΠΕΣ στο ΘΡΥΛΟ μας απο παντού!

ΕΝΑ σας λέω, ΑΥΤΟ που ετοιμάζουμε την Κυριακή δεν είναι με τίποτα να το χάνετε όλοι σας!

ΕΛΑ στο ΝΑΟ μας και πάλι Αεκάκι αντί για έξι θα φας ΕΦΤΑΡΑΚΙ, θα σας ποτίσουμε τρελο φαρμάκι! ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΦΈΤΟΣ ΤΟ ΑΕΚΆΚΙ.... ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΕΛΌΝΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ...

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όλοι μας για ακόμα μια φορά ΠΡΕΠΕΙ την Πέμπτη που ο ΘΡΎΛΟΣ μας στο μπάσκετ δίνει ένα μεγάλο αγώνα μέσα στην έδρα μας, στο ΣΕΦ, με την Μπαρτελόνα, να είμαστε εκεί. Εισιτήρια γι' αυτό το παιχνίδι όπως ΠΑΝΤΑ σε όλους τους συνδέσμους της μοναδικής ΘΥΡΑΣ 7.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ....

Λοιπόν.. σε έχω δει σε 2 όνειρά μου αυτό το μήνα! Πραγματικά δε ξέρω τι έχω πάθει. Ανυπομονώ πως και πως να γίνω 18 ώστε να έρθω να μείνω στο Πασαλιμάνι! Στον αγώνα με τον Πλατανιά θα έρθεις; Ελπίζω πως ναι.. Αν θες απάντα στο email και πες μου αν με θυμάσαι απλώς.. στο facebook είμαι αυτός: που είχα μακριά μαλλιά, τώρα έχω κουρευτεί.

Ευχαριστώ, Μάνος.

ΆΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ...

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΥΣΑΚΗΣ του Γεωργίου και της Χριστίνας το γένος Βλάχου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πειραιά και η ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ του Γεωργίου και της Σπυριδούλας το γένος Γκούγια που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στον Πειραιά πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά.

Η ΜΟΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ...

ΥΓ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΚΟ.
Αν το συνεχίσουνε εμείς δεν τα σηκώνουμε θα τους ξυλοφορτώσουμε ΕΤΣΙ για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!
Βάλτε μυαλό και ΑΦΉΣΤΕ τα αυτά Γ...Ω αυτούς που ψάχνονται με τα πολιτικά!
Είτε απο την μια μεριά, είτε απο την άλλη! Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας η ΜΟΝΗ ιδεολογία μας είναι ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ έφηβος και τίποτα ΑΛΛΟ!
pigi:xaros7.gr
Tags: