...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Στις 11 Μαρτίου για Μπόατενγκ


 υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ στο CAS εκδικάζεται στις 11 Μαρτίου. Το ύψος χρημάτων που οφείλει η Ντνίπρο στον παίκτη είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στον  Ολυμπιακό όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του Ντέρεκ Μπόατενγκ  παρουσιάζονται καθησυχαστικοί.

Όλο  αυτό το διάστημα ο  Γκανέζος μέσος προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όμως χθες η Ντνίπρο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλο σύλλογο.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο   διεθνής χαφ δεν μπορεί να υπογράψει άλλο συμβόλαιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης διαφορών του CAS και όχι στη FIFA, όπως ήταν γνωστό το προηγούμενο διάστημα.

Στις  11 Μαρτίου είναι η εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την έκβασή της. Η  Ντνίπρο ενημέρωσε το CAS, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, πως δεν αμφισβητεί την ελευθερία του Μπόατενγκ ή το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλόμενα, αλλά το ύψος των χρημάτων που ζητάει ο ποδοσφαιριστής.

Οι  νταμπλούχοι Ελλάδας πλέον  βρίσκονται εν αναμονή της επικύρωσης της ελευθερίας του Γκανέζου για να έρθει το πιστοποιημένο δελτίο με το οποίο μπορεί να αγωνιστεί στους αγώνες της ομάδας.

Ο  Μπόατενγκ δείχνει πανέτοιμος να μπει και να  παίξει ακόμη και ως βασικός, μόλις έρθει το απαραίτητο έγγραφο και να προσθέσει ακόμη μία λύση στον Μίτσελ.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO