...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «ΚΑΜΙΝΙ» το Καραϊσκάκη «έφυγαν» 10 χιλ. εισιτήρια (video)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τη μια ακόμα φιέστα την Κυριακή κόντρα στον ΜΠΑΟΚ στο ΝΑΟ και μέχρι στιγμής έχουν γίνει «καπνός» 10 χιλ. εισιτήρια.

Το  «ερυθρόλευκο» ΚΑΣΤΡΟ με βάσει τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω από «καυτή».

Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι αποφασισμένοι να πάρουν όπως χαρακτηριστικά λένε «αυτοί» το παιχνίδι, δίνοντας απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση. Είναι γεγονός ότι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ο λαός του είναι ο 12ος παίκτης και πάντα αποτελεί καθοριστικό ρόλο στη δύναμη των Πρωταθλητών και στην επίτευξη της νίκης.

Ο λαός του Θρύλου ξέρει πώς να στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα, αποφεύγοντας τις ακρότητες και πολλές φορές έχει πάρει τα εύσημα όχι μόνο από την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και από άλλες διοικήσεις ομάδων όπου τους φιλοξενούν στα γήπεδά τους.

Την Κυριακή λοιπόν είναι άλλη μια μάχη για τους «γαύρους» και αυτό γιατί απαιτούν όχι απλά μια νίκης εις βάρος του δικέφαλου του βορρά αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ την ταπείνωσή του.


ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER