...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Η προπόνηση στην Ισπανία (video)-->Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο γήπεδο Ciutat de Valencia, για τελευταία φορά πριν το ματς με τη Λεβάντε.

Πολλή τακτική και δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, στη Βαλένθια της Ισπανίας, πριν το αυριανό ματς με τη Λεβάντε, για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Μίτσελ ανέλυσε στους παίκτες του τα τελευταία πλάνα πριν το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Κύριος άξονας δουλειάς ήταν εκείνος της επιθετικής λειτουργίας. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πολύ με την μπάλα, κάνοντας ασκήσεις τακτικής και γρήγορης εναλλαγής του παιχνιδιού.

Έκαναν παράλληλα και τελειώματα φάσεων, μπροστά από δύο εστίες, ενώ οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στις σωστές του αντιδράσεις, απέναντι στο στιλ παιχνιδιού της Λεβάντε.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο ο Μίτσελ «οδηγούσε» τους παίκτες στην ανάπτυξη, στην επιθετική λειτουργία, αλλά και στην άμυνα. Παρενέβαινε μόνο όταν χρειαζόταν, αλλά άφηνε τους «ερυθρόλευκους» να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι όσα δουλεύουν αυτές τις ημέρες.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της ομάδας μας ...ΕΔΩ

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO