...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Κοντρέρας: «Χρέος μας να παλέψουμε» (video)Ο  Πάμπλο Κοντρέρας εν όψει της ρεβάνς απέναντι στη Λεβάντε έδωσε την υπόσχεση στη συνέντευξη Τύπου, πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου αγώνα με τη Λεβάντε, μιλώντας για χρέος απέναντι στον κόσμο της ομάδας.
Ο  Χιλιανός αμυντικός αρχικά δήλωσε:
«Θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε, αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί».
Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μας να αρχίζουμε το παιχνίδι με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Όμως είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ».
Ο  Κοντρέρας συνέχισε:
«Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Το ξέραμε και στο πρώτο παιχνίδι τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά κάναμε όλοι λάθος. Θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι ατομικά και σε σύνολο και ελπίζουμε να είναι η δική μας βραδιά. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και με τη στήριξη του κόσμου μας να σκοράρουμε».
Και  κατέληξε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη συνεχή στήριξη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για να αλλάξει αυτή την κατάσταση».
Δείτε πλάνα των δηλώσεων του Κοντρέρας στην Συνέντευξη Τύπου μέσω της κάμερας του Olympiacos TV...ΕΔΩ

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER