...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ιταλικά σενάρια για Ταχτσίδη και Ολυμπιακό (video)

Τα ιταλικά μέσα στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, του οποίου η θέση δεν είναι τόσο ασφαλής και τίθεται θέμα για το μέλλον του, μετά την αλλαγή προπονητή στη Ρόμα.

Συγκεκριμένα, μετά την απομάκρυνση του ο Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος στήριζε τον Ταχτσίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι, η θέση του Έλληνα χαφ κρίνεται επισφαλής καθώς ο νέος προπονητής δείχνει να μην πιστεύει και πολύ στις δυνατότητες του.

Μάλιστα, η «Gazzetta dello Sport» αποκάλυψε, πως οι «ερυθρόλευκοι» ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι». Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι αλλά σίγουρα θα εξέταζαν την περίπτωση του αφού και στη θέση που παίζει ο Ταχτσίδης θέλουν παίκτη για το καλοκαίρι και το γεγονός πως πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι εκείνο που ελκύει τους Πειραιώτες να κάνουν τη μεταγραφή αυτή.

Να σημειώσουμε πως, μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στον «ερυθρόλευκο» πάγκο ο Μίτσελ, ωστόσο έχει ήδη κάνει τον έλεγχο του ρόστερ και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ενόψει καλοκαιριού ο Ολυμπιακός ψάχνει δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, επιθετικό και ακραίο επιθετικό.
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO