...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Επάγγελμα; ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ! (photos)-->Ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε στην   Ισπανία για τους «32» του Europa League έχει δικούς τους κανόνες τους οποίους και εφαρμόζει με «χειρουργική» ακρίβεια εις βάρος του Ολυμπιακού!

Ο  Γερμανός λοιπόν Γκρέφε, έχει δώσει δύο ανύπαρκτα πέναλτι στους Ισπανούς και μάλιστα στο πρώτο έδειξε και την κόκκινη κάρτα στον Τζαμέλ Αμπντούν, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» με δέκα παίκτες για ενάμιση ημίχρονο!

Στο  28’ λεπτό του αγώνα ο Λόπεθ έκανε  επίθεση από δεξιά με τον Αμπντούν να τον μαρκάρει στην αρχή της φάσεις αρκετά έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και στη συνέχεια ο παίκτης της Λεβάντε να κάνει βουτιά μέσα στην περιοχή των «ερυθρόλευκων» και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και την κόκκινη στον Αμπντούν! Ξεκάθαρα φαίνεται ότι η μοναδική επαφή των δύο ποδοσφαιριστών ήταν αρκετά έξω από την περιοχή των Πειραιωτών.

Ο Γκρέφε λοιπόν επειδή ο Μάρτινς απέτυχε να το στείλει στα δίχτυα του Μέγερι, εφεύρε και δεύτερο πέναλτι  ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και αυτή τη φορά.

Στο 38’ και πάλι ο Λόπεζ πήγε να μπει στην περιοχή του Ολυμπιακού επίσης από δεξιά με τον Χολέμπας ναι μεν να τον μαρκάρει αντικανονικά, αλλά εκτός περιοχής κάτι που επίσης φαίνεται από τις φωτογραφίες!

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO