...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ... (photos)-->Για σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, χτες έσπασε το αήττητο μας για φέτος που? Μέσα παρακαλώ στο ΝΑΟ μας, μέσα στο σπίτι μας, μέσα στο Καραϊσκάκη μας, και μια μέρα όπως την χθεσινή που ειδικά αυτή την μέρα απαγορευόταν να γίνει αυτό, αλλά έγινε.

Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα μιλήσω καθόλου, γιατί αυτό που με πόνεσε εμένα στο χθεσινό διπλό από ποιον? Από τον Ατρόμητο ήταν άλλο, ήταν η συμπεριφορά του κόσμου μας μέσα στο πέταλο μας όχι μόνο χτες, αλλά γενικώς!

Και με αφορμή το χθεσινό ματς και αυτά που είδα πάλι δεν θα ΚΡΑΤΗΘΩ θα τα πω έξω από τα δόντια, γιατί αν δεν τα ΛΕΜΕ πως θα τα λύσουμε!

Ακούστε λοιπόν! Πολλοί με έχετε ζαλίσει τα τελευταία χρόνια δικαιολογημένα λέγοντας μου που είναι Χάρο η παλιά ΘΥΡΑ 7? Η εξέδρα μας θέλει δουλειά! Το πέταλο μας δεν είναι όπως πρέπει! Και πολλά τέτοια! Μου λέτε τις γνώμες σας, μου λέτε τι πρέπει να κάνουμε και διάφορα άλλα!

Πολύ καλά όλα αυτά, κατά καιρούς σας έχω πει διάφορες λύσεις, αλλά τώρα θα τα ακούσετε για τα καλά. Για να βρούμε την λύση, που είναι πολύ απλή.

Ακούστε λοιπόν ΑΔΕΡΦΙΑ μου! Στην παλιά ΘΥΡΑ 7, έτσι για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι δεν υπήρχαν οργανωτές! Δεν υπήρχαν ούτε ντουντούκα και μικρόφωνα! Άλλα ήταν στο παλιό Καραϊσκάκη μια ΘΥΡΑ 7 φωτιά σε ΚΑΘΕ αγώνα με κάθε αντίπαλο! Και δεν ήταν μόνο η ΘΥΡΑ 7 αλλά και η ΘΥΡΑ 6 που εγώ και οι δικοί μου οι ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΕΣ τότε καθόμασταν εκεί, εγώ ήμουν πάντα ανεβασμένος στο κάγκελο κάτω κάτω που χώριζε την ΘΥΡΑ 7 με την 6 για να συντονίσουμε και τις δυο θύρες μαζί.

Ακούστε λοιπόν τι γινόταν τότε που είναι πολύ απλό να γίνει και τώρα.

Α) Τότε που λέτε αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, ο ΚΑΘΕ σύνδεσμος μας ήξερε και είχε το δικό του χώρο μέσα στο πέταλο μας!

Β)  Τότε αδέρφια μου αν για παράδειγμα η ΘΥΡΑ 7 Κορυδαλλού, Καμινίων, Κερατσινίου, Πειραιά, Αθήνας, ΚΛΠ αν παίρναμε ένα αριθμό εισιτηρίων καθόμασταν όλοι μαζί στο καθιερωμένο χώρο μέσα στην ΘΥΡΑ 7.

Γ).  Ξέραμε, σεβόμασταν, αλλά τότε όχι όπως τώρα φοβόμασταν και δεν διανοούμαστε να μην φωνάζουμε και στα 90 λεπτά του οποιουδήποτε αγώνα! Δεν είπαμε να φοβάστε ούτε να τρώτε ΦΑΠΕΣ όπως έχουμε ΦΑΕΙ όλοι οι παλιοί που έχουμε περάσει μέσα από εκεί!

Δ)  Θέλω να σας ΔΩΣΩ να καταλάβετε πως όσοι από εσάς ερχόμαστε μέσα στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7, ερχόμαστε να κάνουμε το χρέος μας, ερχόμαστε να βοηθήσουμε την ομάδα μας!  Ακόμα και να μην δούμε μπάλα αν χρειαστεί!

Ε).  Αν κάποιοι Θέλουν να είναι χαλαροί και θέλουν να μου βλέπουν μάλιστα στο άνετο, με τον ΦΙΛΟ η την ΦΙΛΗ τους τρώγοντας σποράκια,  η πατατάκια, να μου πάτε αλλού!

Ζ) Ακόμα θέλω να σας πω πως στην παλιά ΘΥΡΑ 7 κάναμε τον αντίπαλο ΟΠΟΙΟΣ κι αν ήταν αυτός να κόβονται τα πόδια του, και να βλαστημά την ώρα και την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Καραϊσκάκη μας! ΟΧΙ όπως χτες που μου χειροκροτήσατε και το δεύτερο γκολ του Περιστερίου! Για όνομα του Θεού, τρελάθηκα με αυτό!

Η) Στην παλιά ΘΥΡΑ 7 και γενικώς στο παλιό Καραϊσκάκη από την στιγμή που έμπαινε μέσα ο αντίπαλος παίκτης και ειδικά ο τερματοφύλακας τα έβλεπε ΟΛΑ με εμάς, και δεν μιλάω να του ΠΕΤΑΜΕ αντικείμενα αλλά, να νοιώθει την ανάσα μας στην πλάτη του και να ακούει τα εξαμάξεις!

Κόλαση η ΘΥΡΑ 7 και γενικώς ο ΝΑΟΣ μας, ψυχολογική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΑ στους αντιπάλους!

Για ΠΕΣΤΕ μου ποιος από εσάς? Και ποια από αυτά γίνονται ΤΩΡΑ! Ποια από αυτά έγιναν χτες?

Αδέρφια μου δεν έχω ΚΑΘΑΡΟ μυαλό να σας γράψω, αλλά τώρα γιατί μπορεί να ΞΕΦΥΓΩ και να παρεξηγηθούμε πράγμα που δεν το θέλω με τίποτα!

Όλα αυτά σας τα γράφω γιατί διορθώνονται πολύ απλά! Και αν δεν τα πούμε δεν θα φτιάξουν ποτέ!

Θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ αύριο αλάνια μου ΓΑΥΡΟΙ, και θα τα πούμε όλα καλά για να γίνει η δουλειά που ΠΡΕΠΕΙ! Τα πράγματα είναι πολύ απλά, και στο λόγο της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ τιμής μου θα τα ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!

ΥΓ. Με πάρα πολλούς από το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και το ξέρετε πολύ καλά τα έχουμε πει ΠΟΛΛΕΣ φορές, αλλά μένετε μόνο στο παράπονο και στα λόγια! Από εδώ και στο εξείς σας λέω πως δεν θα ξανά ΑΚΟΥΣΩ κανέναν σας! Δεν ΘΕΛΩ λόγια αλλά πράξεις! ΕΛΑΤΕ είστε όλοι σας ευπρόσδεκτοι να κάνετε έργο μέσα στο πέταλο μας μέσα στην ΘΥΡΑ  7, αλλά μέσα εκεί! ΟΧΙ λόγια από εδώ η από ΜΗΝΥΜΑΤΑ!

ΥΓ. ΑΦΗΣΤΕ τα αλλιώς ονειρευόμαστε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ΑΚΟΥΣΑ και σας ΕΒΑΛΑ χέρι, και κοιτάξτε τα ποιο απλά τα δικά μας να ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ πρώτα! Εμείς δηλαδή δεν ονειρευόμαστε αλλιώς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μόνο εσείς! Εγώ ΘΕΛΩ να σας τα λέω στα ίσια όπως ΘΕΛΩ να μου τα λέτε χωρίς κανένα φόβο και όλοι εσείς!

ΥΓ. Διαβάστε ένα από τα πολλά μηνύματα ίδια σχεδόν που μου έστειλαν πολλοί ΔΙΚΟΙ μας....

(Έχω σκάσει από πότε ρε πούστη μου χειροκροτούμε γκολ αντιπάλου; Τι είναι αυτά;)

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO