...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » «Βασίλισσες» του χειμώνα (photos)


Η  ομάδα πόλο Γυναικών, πέτυχε το 6 στα 6 και εξασφάλισε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα καθώς νίκησε 16-6 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».
Εύκολο απόγευμα για τις «ερυθρόλευκες», που συνεχίζουν ακάθεκτες την πορεία τους, καθώς από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης οι  παίκτριες του Χάρη Παυλίδη με την τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι τους και την  αμυντική ικανότητα που   διαθέτουν,   έφερε τα εύκολα γκολ στην κόντρα.
Σε  κάθε ένα από τα δύο πρώτα οκτάλεπτα ο Ολυμπιακός έβαλε 6 και 7 γκολ. η  ομάδα του Χάρη  Παυλίδη   έπαιζε γρήγορα, έψαχνε τις δουλεμένες στην προπόνηση, ήταν προσηλωμένη στην άμυνα, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο τέταρτο οκτάλεπτο, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και έβγαλε τις έξι μικρές που είχε στο παιχνίδι στο τέταρτο οκτάλεπτο, για να βάλει τις έξι βασικές του.
Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι αυτός απέναντι στη ΝΕΠ, για την έβδομη αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-1, 2-1, 1-3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Σώρα 2, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Μαυρέλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη 1, Καλογεράκου 1, Καλαργυρού 2, Γαραντζιώτη, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου.
ΤΡΙΤΩΝ:  Τερεφού, Καρκάνη, Κορμά, Παπαγεωργίου 1, Αποστολίδου, Χυδηριώτη, Μπεκρή, Άλκηστις Μπενέκου 1, Κοτσιώνη, Δημητροκάλη 3, Ιόλη Μπενέκου, Στρείδη, Κεχαγιόγλου, Νανούση.


πηγη:xaros7.gr
-->