...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » O γνωστός Νικολακόπουλος…-->Η υπόθεση Μπόατενγκ ήταν μια υπόθεση που την χειρίστηκαν λίγοι και φυσικά υπήρξε απόλυτη σιωπή. Το θέμα μαθεύτηκε γύρω στις 4:00 όταν έγραψε το αγγλικό SkySports για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπόατενγκ και ενώ ΚΑΝΕΙΣ στην Ελλάδα δεν είχε πάρει μυρωδιά… Και ενώ –επίσης- ο παίκτης ήταν στο… Μετροπόλιταν και πέρναγε ιατρικά!

Και εδώ μπαίνει στην ιστορία ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο γνωστός και ως «καλυτερότερος» ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Αφού κατάλαβε ότι ΜΥΡΙΣΕ σα… γιασεμί μυρωμένο το θέμα του Μπόατενγκ πρώτα το… έσπασε σε φιλικό σάιτ (γνωστή δημοσιογραφική τακτική από τα παλιά) και στην συνέχεια, μετά από λίγα λεπτά επικοινώνησε με gazzeta.gr και sportfm.gr (δυο από τις συνεργασίες του) και τους είπε ότι «ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει για Μπόατενγκ». Για να δείξει ότι… ξέρει!

Φυσικά ο Ολυμπιακός εκείνη τη στιγμή δεν είχε επιβεβαιώσει το παραμικρό! Αλλά τι είναι μια λεπτομέρεια μπροστά σε μια ωραία ιστορία, ειδικά αν τη γράφει ή αν τη λέει ο Νικολακόπουλος;

Καλύτερα να αρκεστεί στην στατιστική ή στο να μας γράφει πόσο… «άχρηστους» παίκτες έχει ο Ολυμπιακός, όπως κάνει συνήθως… Διότι πλέον τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια. Ακόμα και όταν τα γράφει ή τα λέει από ραδιοφώνου ο κάθε Νικολακόπουλος.

ΥΓ.: Να τον χαίρονται και στον "ΓΑΥΡΟ" τον κύριο Νικολακόπουλο, μια εφημερίδα που απευθύνεται στον κόσμο του Ολυμπιακού! Να τον χαίρονται και στον ΣΠΟΡ FM! Τουλάχιστον στο gazzetta.gr είναι ταιριαστός με το περιβάλλον! Η μόνη του έννοια εκεί είναι να μπεί ο Ολυμπιακός στα... πλέι οφ, μαζί με αυτούς που είναι 15 και 105 βαθμούς πίσω του...

πηγη:olympiacos24.gr
Tags: PODOSFAIRO