...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Kατσίβελης: «Να παίξουμε σοβαρά μέχρι το τέλος»Σοβαρότητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο ματς της Κυριακής με το Περιστέρι, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης

Ο  Ολυμπιακός την Κυριακή μετά τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα, υποδέχεται το Περιστέρι για την Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο Δημήτρης Κατσίβελης στις δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη να μείνουν οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρωμένοι ως το τέλος.

Τα  λόγια του γκαρντ των Πειραιωτών στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αρχικά ήταν:

«Θέλουμε τη νίκη και ξέρουμε πως αυτή θα έρθει μέσα από την καλή άμυνα. Το Περιστέρι δεν αποδίδει τόσο καλά εκτός έδρας όσο εντός, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς πρέπει να παίξουμε σοβαρά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή μας».

Από την δική του μεριά, ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, είπε:

«Μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Έχουμε πει πολλές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν πως αυτός ο ρυθμός είναι αρκετά επίπονος για τους παίκτες και γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση από όλους. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στην ελληνική Α1. Το Περιστέρι είναι μια ομάδα μαχητική που δεν τα παρατάει ποτέ. Το είχαμε δει αυτό και στο ματς του πρώτου γύρου. Συνεπώς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον σεβασμό ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

-->
Tags: BASKET , SLIDER