...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Τα εισιτήρια του Final 4 του Λιγκ Καπ


Τα  εισιτήρια για το Final 4 του Λιγκ Καπ, στο Βραχάτι (1-2 Μαρτίου) θα κυκλοφορήσουν το πρωί της Τετάρτης 27/2 και θα τιμώνται προς 5 ευρώ για τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής και 5 ευρώ για τον τελικό, ενώ προβλέπεται «πακέτο» για τις δύο ημέρες, με τιμή 8 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός στη συνεντευξη Τύπου της Τρίτης αναφέρθηκε στην διαχείριση και προπώληση των εισιτηρίων αλλά και στις τιμές τους, ενώ τονίστηκε πως δεν θα βγουν προσκλήσεις και όλοι – ακόμα και οι επίσημοι – θα πρέπει να πληρώσουν αντίτιμο.

Αρχικά ανέφερε:

«Θα παραλάβουμε τα εισιτήρια την Τετάρτη. Θα υπάρχουν δύο σημεία προπώλησης σε κεντρικά σημεία του Βραχατίου. Παρότι ο Παμβοχαϊκός δεν θα αγωνιστεί στο Final 4 ο κόσμος του Βραχατίου και της Κορινθίας είμαι βέβαιος πως θα στηρίξει τη διοργάνωση και θα έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Θα έχει μοναδική ευκαιρία να δει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Ο κόσμος του Βραχατίου, το ΔΣ του Παμβοχαϊκού και οι φίλοι του συλλόγου θα υποστηρίξουμε τη διοργάνωση. Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ για την επιλογή της. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέλου Βόχας και την Περιφέρεια για την υποστήριξη και υποσχόμαστε να διοργανώσουμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον».

Για τις τιμές των εισιτηρίων είπε:

«Θα κοστίζουν 5 ευρώ για τους δύο ημιτελικούς, 5 ευρώ για τον τελικό και 8 ευρώ σε "πακέτο" και για τους τρεις αγώνες».

Το πρόγραμμα του Final 4:

Παρασκευή 1 Μαρτίου
Ημιτελικοί
17:30 Εθνικός Αλεξ/πολης - ΑΟ Κηφισιάς
20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Σάββατο 2 Μαρτίου
Τελικός
17:00 Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού

*Η φωτογραφία είναι από το new sports

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER