...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ικανοποιημένοι στον Ολυμπιακό με Μπόατενγκ-->Στον Ολυμπιακό είναι  ικανοποιημένοι με τον Μπόατενγκ, καθώς ο Γκανέζος βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και δείχνει έτοιμος να βοηθήσει.

Εδώ  και μία βδομάδα  περίπου ο ποδοσφαιριστής κάνει προπονήσεις μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού στο Ρέντη και οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την εικόνα του.

Με  βάση τα πρώτα δείγματα γραφής που έχει δείξει στις προπονήσεις, ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, παρουσιάζεται σε καλή φυσική κατάσταση και όπως φαίνεται δεν έχει επηρεαστεί από την αγωνιστική του απραξία και λειτουργεί με διάθεση και πειθαρχία.

Τις  δυνατότητες του Αφρικανού χαφ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, ο Μίτσελ έχει σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής  και ανυπομονεί την στιγμή που θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα του.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός,  θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την 7η Μαρτίου, όπως έχουμε πει, καθώς τότε θα αποκτήσει την ελευθέρας του ο ποδοσφαιριστής από την ουκρανική Ντνιέπρ.

Είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα,  αλλά μέχρι τότε ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς των ερυθρολεύκων.

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO