...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ξενάγηση στο Μουσείο και στο γήπεδο!Ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να δουν από κοντά την ιστορία του συλλόγου μας, παλαιότερη και σύγχρονη.

Κάθε Κυριακή που ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας, το Μουσείο και το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σας υποδέχονται για να σας ξεναγήσουν στις 12:00 μ.μ.

Το ταξίδι στη χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού ξεκινάει στο Μουσείο μέσα από τις φωτογραφίες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα, τις αφηγήσεις και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε μια περιήγηση σε όλους τους χώρους του που συνήθως τους βλέπουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

Το κόστος συμμετοχής είναι €5 για τους ενήλικες και €2 για τα παιδιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 4800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mouseio@olympiacos.org.

Η Κυριακή μπορεί να βαφτεί όλη ερυθρόλευκη με μια επίσκεψη στο Red Store που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο καθώς και στο ανανεωμένο V’Ammos που μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας με θέα το Καραϊσκάκη.

Αρχή στις 10/2

Η επόμενη ξενάγηση στο Μουσείο του Ολυμπιακού και στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER