...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Μίτσελ: "Υπέφεραν οι παίκτες σ' αυτό το γήπεδο"


--> Μίτσελ: "Υπέφεραν οι παίκτες σ' αυτό το γήπεδο"Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στα Γιάννενα μίλησε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αποθέωσε τον ΠΑΣ.
"Δεν έχει επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά επηρεάστηκε το παιχνίδι και των δύο ομάδων και η απόδοσή τους. Σε πολλές περιπτώσεις ήταν πιο σημαντικό να κρατήσουν οι παίκτες την ισορροπία τους παρά να δώσουν πάσες σε έναν συμπαίκτη τους.
Ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε. Έδωσαν πολλά οι παίκτες σε έναν αγωνιστικό χώρο που παρουσίαζε πολλές δυσκολίες .Φεύγω ευχαριστημένος από το γήπεδο γιατί είδα τους παίκτες να βγαίνουν δυνατοί σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που υπέφεραν. Τους είδα να τα δίνουν όλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, έχει συνηθίσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε τέτοιο γήπεδο".
Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: "Όχι ακόμα. Κι αν ακόμα είχα κερδίσει με περισσότερα γκολ δεν κρίνεται η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει αν αντιμετωπίσουμε το ματς στην έδρα μας με την ίδια ένταση όπως και σήμερα. Αν επαναπαυτούμε στο σημερινό αποτέλεσμα, θα είναι το πρώτο βήμα για να. αποκλειστούμε".
Για τον ΠΑΣ: "Ήταν αποφασιστική ομάδα και έδειξε να παίζει το ίδιο καλά όπως και στα προηγούμενα ματς όπου έπαιζε με άλλους ποδοσφαιριστές".
pigi sport24.gr
Tags: