...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Οργή για τον «εφευρέτη της ΑΛΗΤΕΙΑΣ» και την ΑΥΛΗ του...


-->Μπορεί άπαντες στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον τελικό Κυπέλλου, όπως επίσης και για ΕΟΚ και ΚΕΔ, ωστόσο έχουν πίστη για απαντήσεις στους τελικούς και στην καλή συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Το αίσθημα που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας κάθε άλλο παρά η απογοήτευση είναι καθώς δεν χάθηκε ένας τίτλος, αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα ΚΑΛΠΙΚΟ τίτλο. Η οργή ξεχειλίζει από παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για πρόσωπα και καταστάσεις τόσο για χθες όσο και για τις μέρες που προηγήθηκαν στο Ελληνικό.

Από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι άνθρωποι της ομάδας καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας, τόσο τις μέρες που προηγήθηκαν του τελικού, όσο και στη διάρκεια του ματς, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες παικτών πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθόταν στον πάγκο μετά την επανέναρξη του ματς από ωριαία διακοπή και έβριζε τους παίκτες των Πειραιωτών , με βασικό στόχο τον Σπανούλη αλλά και απειλούσε τους διαιτητές! Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν χθες λόγο για αλητεία και περιμένουν πλέον από τα αρμόδια όργανα να δράσουν.

Αλλά και για τα όργανα του αγώνα υπάρχει η ανάλογη οργή, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταγγέλλουν πως ο κομισάριος του αγώνα δεν έκανε αυτοψία για να διαπιστώσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Κάιλ Χάινς μετά τον τραυματισμό του και ουσιαστικά τονίζουν πως έπρεπε να ληφθεί από άλλους η απόφαση να μην αρχίσει το ματς υπό τέτοιες συνθήκες. Παράπονα υπάρχουν και για την ΕΟΚ, καθώς γίνεται λόγος για διανομή προσκλήσεων σε οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού κι όχι σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα των παικτών.

Από τη διαιτησία οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα, κυρίως από τους Αναστόπουλο και Γκόντα, καταγγέλλοντας μάλιστα πως ο πρώτος ειρωνεύτηκε την ομάδα. Κυρίως οι διαμαρτυρίες εστιάζονται στο γεγονός ότι Σπανούλης και Λο εκτέλεσαν δύο βολές μαζί, ενώ στον αντίποδα ο Διαμαντίδης είχε μόνος του δώδεκα (12/12). Παράλληλα φωνάζουν για τη φάση που καταλογίστηκε φάουλ στον Περπέρογλου και αμέσως μετά τεχνική ποινή, που επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να ξεφύγει στο σκορ. Ασφαλώς παράπονα είχαν εκφραστεί πριν το ματς για την επιλογή τεσσάρων διαιτητών για την κλήρωση δίχως να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Στον Ολυμπιακό πάντως, παρά την απώλεια του κυπέλλου της ΝΤΡΟΠΗ, δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, καθώς θεωρούν πως η ομάδα τους είναι ανώτερη και θα το αποδείξει στους τελικούς, όπου θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: xaros7.gr
Tags: BASKET