...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ο Γκρέφε, ο Μερκ και ο συνδυασμός Γερμανός διαιτητής, ισπανική ομάδα-->Δεν θα γράψω πολλά. Και για να μην παρεξηγηθώ πρώτα απ’ όλα θα γράψω τα κακά του Ολυμπιακού. Η ομάδα έκανε ένα από τα χειρότερά της παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο μέρος. Ηταν κακή στην άμυνα, προβληματική στην ανάπτυξη, ανύπαρκτη στην επίθεση. Δεν θυμάμαι άλλη φορά, ακόμα και σε κακές βραδιές, να μην έχει μία ευκαιρία σε ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ομως, έχω την εντύπωση ότι και καλή να ήταν, θα είχε πρόβλημα. Και την απάντηση στο γιατί, τη δίνει η εμφάνιση του διαιτητή. Η ακόμα καλύτερα ο απίστευτος συνδυασμός Γερμανού διαιτητή και ισπανικής ομάδας. Πολλές φορές που συμβεί στο παρελθόν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, πάντα στο τέλος μιλάμε και για διαιτητικά εγκλήματα.

Τα δύο πέναλτι που δόθηκαν σε βάρος του Ολυμπιακού δεν υπήρχαν. Αρα δεν υπάρχει και η αποβολή του Αμπντούν. Αυτή η διαιτησία είναι -και συμφωνώ με το Olympiacos24.gr) είναι μια από τις σφαγιαστικότερες ελληνικής ομάδας στα κύπελλα Ευρώπης. Για να μην πω η σφαγιαστικότερη.

Νομίζω για να μην πω πιστεύω ότι το χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος και η διαιτησία του επίσης Γεμανού, του Μερκ, σε εκείνο το παιχνίδι με τη Ρεάλ και στο σουτ του Γκόγκιτς, είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που έγινε την Πέμπτη το βράδυ.

Οπως δεν ήταν τίποτα αυτό και στο «χειρουργείο» ενός ακόμα Γερμανού, του Κρουγκ, σε εκείνο το παιχνίδι με τη Ρεάλ στο Ολυμπιακό στάδιο, όταν δεν είχε δοθεί πέναλτι στον Γιαννακόπουλο.

ΥΓ: Για τα αγωνιστικά θα τα πούμε αύριο. Και είναι πολλά να πούμε...

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO