...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Τα χτεσινά αίσχη, οι δυνάμεις της αθλιότητας και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!-->Πάλι έδρασαν   οι δυνάμεις που έχουν σαν σκοπό και στόχο την αποσταθεροποίηση κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε συλλογικό επίπεδο. Σκοπός και στόχος που εξυπηρετεί όλους αυτούς,  που επειδή αδυνατούν  να ανταποκριθούν στην νέα πραγματικότητα , πραγματικότητα που εξ αντικειμένου τείνει να καταργήσει τον παρασιτισμό που είχαν πρωταγωνιστήσει…  και  επειδή δεν έχουν ούτε την διάθεση  αλλά ούτε τα φόντα  να ανταποκριθούν στις νέες επιταγές των καιρών,  προσπαθούν να κτυπήσουν οτιδήποτε ξεχωρίζει μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία και συνεχίζει να αναπτύσσεται!

Στο τελικό του μπάσκετ χτες, ήταν αναμενόμενο πως θα γίνουν όλα αυτά τα αίσχη και οι προκλήσεις που άλλωστε είχαν αρχίσει πολλές μέρες πριν.

Όχι! Δεν ήταν ο απώτερος στόχος της αλητείας αυτής η τρομοκράτηση και μέσω αυτής η κατάκτηση του κυπέλλου.

Αυτά τα οποία έγιναν και άλλα τόσα τα οποία σχεδιάζουν οι δυνάμεις αυτές της αθλιότητας να γίνουν αποτελούν αυτοσκοπό!

Επεισόδια για τα επεισόδια καταγγελίες για τις καταγγελίες ψεύδη λάσπες ψέματα για να δημιουργηθεί η ποθούμενη ζοφερή ατμόσφαιρα που θα τους κάνει να επιζήσουν!

Στόχος των δυνάμεων αυτών είναι να αποδομηθεί αν όχι να διαλυθεί κάθε συλλογική   δραστηριότητα  στον επαγγελματικό αθλητισμό. Γιατί αν συνεχιστεί ομαλά η σημερινή εξέλιξη   γρήγορα όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην προηγούμενη στρεβλή πραγματικότητα, γνωρίζουν πολύ καλά πως, θα βρεθούν οριστικά και αμετάκλητα  εκτός παιχνιδιού !

Και αντίθετα,  κάθε υγιής οργανισμός θα απομακρυνθεί ποιοτικά οικονομικά και αγωνιστικά από αυτούς έτη φωτός!

Είναι φυσικό λοιπόν  κύριος στόχος για να επιβιώσουν παραμένοντας με κάθε τρόπο στα πράματα να  είναι η επίθεση  σε όλα τα επίπεδα στον  μεγαλύτερο  σύλλογο  της χώρας που είναι οικονομικά εύρωστος και αποτελεί εγγύηση για την επιβίωση του συλλογικού επαγγελματικού αθλητισμού στην χώρα μας!

Γιαυτό κύριος εχθρός όλου αυτού του παλαιολιθικού συρφετού , του χτες που αποσύρεται είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ*!Είναι λάθος να αντιμετωπίζονται οι δολιοφθορείς του επαγγελματικού συλλογικού αθλητισμού μεμονωμένα. Είτε αυτοί είναι έντυπα είτε πληρωμένα παπαγαλάκια είτε εκπομπές τηλεοπτικές είτε διοικήσεις ποδοσφαιρικών ομάδων είτε αντίστοιχες μπασκετικών …  ο στόχος συνειδητά ή υποσυνείδητα είναι κοινός : η επιβίωση!

Οι κλαυθμοί, οι οδυρμοί , οι λάσπες, τα ψεύδη οι  συκοφαντίες , οι  ιδεοληπτικές σε παρανοϊκό βαθμό  θεωρίες συνομωσίας , η θυματοποίηση της λαμογιάς, ο ανερμάτιστος λαϊκισμός και φυσικά όπου τους δίνεται πεδίο οι συγκρούσεις , η βία ακόμη και αν είναι δυνατόν το αίμα είναι τα ζητούμενα έτσι ώστε να απαξιωθεί κάθε αξία – αγωνιστική, οργανωτική και οικονομική -  για να επιτευχθεί το ζητούμενο που είναι ένα:  το θετικό και το αρνητικό -στην οικονομική αγωνιστική και οργανωτική - κλίμακα να εξισωθούν με το μηδέν!

Η αντανακλαστική ανάγκη για επιβίωση είναι που δημιούργησε αυτή την ομαδοποίηση των άθλιων και  το κοινό συγκεκριμένο ρεπερτόριο που χρησιμοποιούν , δίχως βέβαια να αποκλείεται και η επικοινωνία και ο συντονισμός διάφορων κομματιών του καρκινώματος .

Η ψυχραιμία η νηφαλιότητα αλλά και η αποφασιστικότητα να αποκαλυφθεί και θεσμικά να απομονωθεί όλη αυτή η αθλητική αλητεία με ότι μασκάρεμα και αν παρουσιάζεται είναι επιτακτική ανάγκη για όποιους θέλουν να προχωρήσουν τα πράγματα εμπρός!

Και στο κρισιμότατο αυτό στοίχημα, δεν υπάρχουν τώρα πια τα:  δεν ήξερα ,   ή τα: ο όφις με εξαπάτησε ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !*Ξεκάθαρη απόδειξη του μένους αλλά και του πανικού τους είναι η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ  που επιτίθεται χυδαία στο Ολυμπιακό ως σύλλογο ανεξαρτήτως αθλήματος!  Κατηγορώντας τον και για το Ποδόσφαιρο το βόλεϊ το μπάσκετ το πόλο και όπου δηλαδή κυριαρχεί ο Θρύλος! Δήλωση πρωτοφανής αλλά και αποκαλυπτική της υστερίας που προκαλεί η απόγνωση του τελειωμένου!

πηγη:olympiacos24.gr
Tags: BASKET