...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ξεχειλίζει το πάθος των παικτών στην προπόνηση-->Στο Ρέντη πνέει ήδη νέος άνεμος  και το πάθος των παικτών ξεχειλίζει κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αυτό αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Στην πρωινή προπόνηση δύο φάσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων έκαναν άπαντες να μείνουν με ανοικτό το στόμα.

Συγκεκριμένα, ο Χοσέ Χολέμπας   εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με εσωτερικό φάλτσο και ο Τάσος Παπάζογλου σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, καταφέρνοντας να σημειώσει ένα υπέροχο γκολ με κεφαλιά. Η  κίνησή του να ξεμαρκαριστεί και να βρεθεί στην πορεία της μπάλας ήταν εκπληκτική και αυτό ήταν που προκάλεσε τα χειροκροτήματα των συμπαικτών του.

Σε  μια παρόμοια φάση συνέβη το ίδιο, που είχε πάντως, διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ο Λεάντρο Γκρέκο ήταν εκείνος που εκτέλεσε το φάουλ, με τον Δημήτρη Σιόβα να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με μονοκόμματο «ξερό» σουτ να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Ακόμα μία φάση που χειροκροτήθηκε έντονα από τους παίκτες του Θρύλου, που από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μίτσελ, δίνουν το καλύτερο στις προπονήσεις.

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO