...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Σύσκεψη για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», με αφορμή τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν Μίτσελ, Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Λορένθο είχαν σύσκεψη την Παρασκευή (22/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη και το Πρωτάθλημα ουσιαστικά το έχει πάρει και μένει μόνο το Κύπελλο Ελλάδος, πλέον η προσοχή επικεντρώνεται από πολύ νωρίς στον καταρτισμό του πλάνου τους για την επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Γαύρου», Μίτσελ, Βρέντζος, Κοβάσεβιτς και Λορένθο είχαν σύσκεψη την Παρασκευή (22/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη προκειμένου να συζητήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πολύς χρόνος για να παρθούν σωστές αποφάσεις έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τις κινήσεις στο ρόστερ του από νωρίς και με σχετική ασφάλεια.

Από την άλλη, ο Μίτσελ θα χρειαστεί ακόμη λίγο καιρό προκειμένου να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να κάνει τις προτάσεις του στη διοίκηση όσον αφορά τους παίκτες που ενδεχομένως να μην χωρούν στα πλάνα του τη νέα χρονιά αλλά και για τις θέσεις που θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τους Τομάς Ντε Βινσέντι και Ντέρεκ Μπόατενγκ, έχουν συμφωνήσει και με τον Λεάντρο Σαλίνο, παίκτες που αποτελούν τα πρώτα κομμάτια του νέου πατζ έτσι όπως θα διαμορφωθεί από την επόμενη σεζόν το ερυθρόλευκο ρόστερ.
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO