...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Βάλλας: «Δεν μπορείς να νικήσεις τον Ολυμπιακό έτσι»


Σύμφωνα με τον Σπύρο Βάλλα, η Ξάνθη δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι και δίκαια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε αρχικά:

«Δεν ήμασταν καλοί. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσης που μπορούμε να φτάσουμε και όταν παίζεις έτσι με τον Ολυμπιακό είναι φυσικό να ηττηθείς. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν μία κακή εμφάνιση, πρέπει να το παραδεχτούμε, να μάθουμε από αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ακολουθεί με τη Βέροια».

Για να συνεχίσει:

«Δεν είχαμε κυκλοφορία. Δεν είναι εύκολο όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε καλή μέρα να έχεις και τύχη, αλλά η τύχη περνάει σε δεύτερη μοίρα. Δεν είχαμε κυκλοφορία, δεν είχαμε πάθος, θέληση και δεν μπορείς να νικήσεις τον Ολυμπιακό όταν παίζεις έτσι».

Τέλος, τόνισε:

«Θέλαμε αυτό το παιχνίδι για να δείξουμε σε όλους και στον εαυτό μας πως δεν ήταν τυχαία τα αποτελέσματα που κάναμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε. Η ομάδα μπορεί να παίζει καλύτερα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ήταν μία ήττα που έρχεται πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι».
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO