...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μίτσελ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια»Ο προπονητής της ομάδας μας, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε, πως η ομάδα κατάλαβε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει για να κερδίσει το ματς, ενώ όταν αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τη Λεβάντε, τόνισε χαρακτηριστικά ότι σαν Ολυμπιακός δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτα άλλα παρά μόνο τη νίκη

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου…

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Σήμερα το θετικότερο είναι ότι η ομάδα κατάλαβε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει την Ξάνθη και ο τρόπος που θέλαμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, η ιδέα που είχαμε για το παιχνίδι, για την ανάπτυξή του εκπληρώθηκε κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ήμασταν οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα με την έννοια ότι δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ και σε αυτό πιστεύουμε ότι οφείλετε η υπεροχή μας».

Για την παρουσία του Λυκογιάννη:

«Η παρουσία του Λυκογιάννη σήμερα νομίζω ότι απέδειξε ότι είναι μία φανταστική εναλλακτική λύση για τον Χολέβας και είναι αυτό που επιδιώκουμε για όλες τις θέσεις».

Για το ματς με την Λεβάντε και αν είναι ο στόχος η νίκη:

«Φυσικά γιατί εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από το να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Με όσο περισσότερο σιγουριά γίνεται και αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Αλλά και δουλεύοντας όσο περισσότερο γίνεται και το επόμενο παιχνίδι είναι μία ευκαιρία να το αποδείξουμε.

Γνωρίζουμε τη δυσκολία που έχει το παιχνίδι την Πέμπτη, όμως πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε ένα παιχνίδι. Να σου δώσουν δύο πέναλτι υπέρ σου, να σου αποβάλλουν ένα παίκτη και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κερδίσουμε και 4-0».


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER