...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αθέτησε την προφορική συμφωνία»

Στο θέμα (προσφυγή στη Fiba από το καλοκαίρι) του Θοδωρή Παπαλουκά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω ανακοίνωσης...

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας λοιπόν αναφέρει…

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει συγκεκριμένη και οριστική συμφωνία με τον Θ. Παπαλουκά από τον Ιούνιο του 2010. Ο Παπαλουκάς είχε δεχθεί την μείωση της συνολικής αμοιβής του αναγνωρίζοντας την ανάγκη προσαρμογής του προϋπολογισμού της ομάδας στα νέα οικονομικά δεδομένα.

Η συμφωνία αυτή υλοποιήθηκε για σχεδόν ενάμιση χρόνο χωρίς καμία επιφύλαξη ή διαμαρτυρία από την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έκανε προφορική συμφωνία με τον παίκτη.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού υπενθυμίζει οτι όταν ο Παπαλουκάς είχε μεταπηδήσει από την CSKA στον Ολυμπιακό, η απόφασή του αυτή βασίστηκε σε προφορική δέσμευση των εκπροσώπων της ομάδας, που φυσικά τηρήθηκε στη συνέχεια.

Το γεγονός, τώρα, ότι ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Παπαλουκάς έκανε προσφυγή κατά του Ολυμπιακού αθετώντας την συμφωνία που έχει κάνει, δεν τον τιμά και "στιγματίζει" την ιστορία του στο Ελληνικό μπάσκετ.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣπηγη:xaros7.gr


-->
Tags: BASKET , SLIDER