...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Τους «βούλιαξε» τους Γάλλους!-->Ο Θρύλος επικράτησε άνετα με 18-6 της Μονπελιέ, εξασφαλίζοντας και μαθηματική την τρίτη θέση.

Ο  Ολυμπιακός αν και   στο πρώτο οκτάλεπτο δεν μπήκε και πολύ καλά, στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοσή του και έφθασε στην άνετη νίκη με 18-6, την τέταρτη   σε επτά ματς στον β’ όμιλο, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την τρίτη θέση και περιμένοντας την κλήρωση για να δει τον αντίπαλό του στη φάση των «16».

Μένει ακόμα  ένα ματς με την Κρόιτσλινγκεν στο Βέλγιο στις 27 Φλεβάρη, που είναι τυπικής διαδικασίας.

Ο  Ολυμπιακός ξεκίνησε χαλαρά και επιπόλαια αμυντικά με αποτέλεσμα να δεχθεί τέσσερις αποβολές ωε το τέλος του ημιχρόνου και οι τρεις να είναι στην επίθεση.  Η Μονπελιέ βρήκε τρόπο να προηγηθεί τέσσερις φορές, που είναι μάλλον ρεκόρ της στο Champions League, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά. Σοβαρεύτηκε και με την άμυνά του να γίνεται ασφυκτική, δεν άφησε περιθώριο.

Ο Ολυμπιακός έκανε να δεχθεί γκολ 15’38’’, δηλαδή από τη δεύτερη στην τέταρτη περίοδο. Είχε 6 στις 7 επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω και ήταν ικανοποιητικός για 24 λεπτά. Ο Γιάννης Φουντούλης έβαλε πέντε, ο Χριστόδουλος Κολόμβος τέσσερα και ο Κυριάκος Ποντικέας τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-1, 5-0, 5-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 5, Κολόμβος 4, Ποντικέας 3, Δελακάς 2, Μουρίκης 2, Μπλάνης 1, Μάλιαρακ 1.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πισόν 2, Αγκιλάρ 1, Χάινριχ 1, Λο 1, Σιποτέλ 1.

πηγη:xaros7.gr
Tags: