...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Στην Αθήνα η Λεβάντε ...«Θα είναι γεμάτο το γήπεδο;»Αυτή ήταν η ερώτηση που έβγαινε από τα χείλη των ανθρώπων της Λεβάντε κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα και μάλιστα έδειχναν αρκετά έκπληκτοι!

Η  αποστολή της Λεβάντε για τον επαναληπτικό της Πέμπτης στο γήπεδο «Γ. Καρασκάκης» με τον Ολυμπιακό βρίσκεται στην Αθήνα.

Με  τον Μαρτίνεθ να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους παίκτες, ακόμη και τους Βύντρα και Ντιόπ οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ισπανοί έφρασαν πριν λίγο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αυτό που τους ενδιέφερα αρχικά ήταν να μάθουν όσα μπορούν περισσότερα για το αυριανό παιχνίδι και κυρίως για την ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού βάσει των εισιτηρίων.

Η απάντηση που πήραν από τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνάντησαν στο αεροδρόμιο ήταν γι’ αυτούς απογοητευτική, καθώς πραγματικά δείχνουν ότι τρομάζουν στην ιδέα ενός γεμάτου Καραϊσκάκη.

Οι περισσότεροι παίκτες λοιπόν της ισπανικής ομάδας έκπληκτοι ρωτούσαν …«Θα είναι γεμάτο»;

Στη  Λεβάντε πάντως είναι ενημερωμένοι, για την ατμόσφαιρα που επικρατεί σε τόσο σημαντικά παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και ευελπιστούσαν  το σκορ του πρώτου αγώνα να είχε αποτρέψει τους φίλους των Πειραιωτών να σταθούν στο πλάι τους.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER