...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Κοκολάκης: «Ο Μίτσελ θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ομάδα»Ο Γιώργος Κοκολάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο olympiacos24.gr, τόνισε ότι ο Μίτσελ  μπορεί να αφήσει τη σφραγίδα του στο σύλλογο.

Ο προπονητής της Κ17, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού, εφαρμόζει το ισπανικό μοντέλο με το  πρέσινγκ, την κατοχή μπάλας και το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο olympiacos24.gr:

«Ο κύριος Μίτσελ εφαρμόζει πιστά το Ισπανικό μοντέλο, με την κατοχή μπάλας, το πρέσινγκ στους χώρους και βέβαια επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλει χρόνο όπως κάθε αλλαγή που γίνεται σε μία ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι έδωσε ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες που έχει η ομάδα μας και από την πλευρά τους θα πρέπει κι αυτή να προσπαθήσουν πολύ για να δικαιώσουν τον προπονητή που τους εμπιστεύεται.

Νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος χρόνος γιατί είναι πολύ λίγο το διάστημα που βρίσκεται ο κύριος Μίτσελ στην ομάδα, αλλά είναι ικανός προπονητής, έχει περάσει από μεγάλα κλαμπ και θα αφήσει τη σφραγίδα του στην ομάδα».

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER