...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Μίτσελ: «Αυτήν τη φορά παίξαμε σωστά στους χώρους ...αυτή είναι η διαφορά»Σε  αντίθεση με τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λεβάντε στην Ισπανία, ο Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην Ξάνθη.

Μετά  τη βαριά ήττα στη Βαλένθια από τη Λεβάντε ο Ολυμπιακός αντέδρασε στην Ξάνθη και δεν ήταν μόνον η νίκη, αλλά κυρίως η εμφάνιση, που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση.

Βέβαια,   η δυναμική της μίας ομάδας με την άλλη είναι διαφορετική και φυσικά άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλο το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν στοιχεία που δεν είχανε δείξει σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια. Κάποια από αυτά είχαν φανεί  και στην Τρίπολη την προηγούμενη ομάδα και αποδεικνύεται ότι σιγά- σιγά περνάει στην ομάδα κάποια νέα στοιχεία ο Μίτσελ.

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να μείνει ικανοποιημένος και φυσικά στεκόταν στις λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά.

Λίγο  πριν «πετάξει» η αποστολή για την Αθήνα σε «πηγαδάκι» που δημιουργήθηκε έλεγε:

«Αυτήν τη φορά παίξαμε σωστά στους χώρους, είχαμε τις σωστές αποστάσεις και αυτό μας βοήθησε στη γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αυτά μας έλειψαν στην Ισπανία και δεν κάναμε το παιχνίδι μας».

Αυτό πλήρωσε η ομάδα στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Μίτσελ, ήταν ότι κινούνταν πολλοί παίκτες σε λάθος χώρους, μαζεύονταν στο ίδιο σημείο και αυτό έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των συμπατριωτών του στην άμυνα.

Το  ζητούμενο λοιπόν στον επαναληπτικό της Πέμπτης είναι, να  προσπαθήσει η ομάδα του να κινηθεί σε περισσότερους χώρους στο γήπεδο για να ανοίξει η άμυνα της Λεβάντε που θα προσπαθήσει να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ. Να πάρει ο Ολυμπιακός και ατομικές προσπάθειες, αλλά να έχει γρήγορους συνδυασμούς για να φτάσει στην εστία των Ισπανών.


πηγη:xaros7.gr
-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER