...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Προορίζει Μανωλά για δεξί μπακ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τη Λεβάντε ψάχνει παίκτη για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και το φαβορί όπως φαίνεται είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με στόχο να ανατρέψουν το 3-0 της Ισπανίας και με τον Μίτσελ να έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του, σκεφτόμενος περισσότερο το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρολεύκων, φαίνεται να μην εμπιστεύεται και τόσο τον Ντιακιτέ και αναζητά την καλύτερη λύση προκειμένου να καλύψει αυτή τη θέση. Μία λύση θα ήταν ο Μανιάτης, ωστόσο η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη στον χώρο του κέντρου. Ο Παπάζογλου που χρησιμοποιείται εναλλακτικά στο πρωτάθλημα, δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», φαβορί για το δεξί άκρο της οπισθοφυλακής είναι ο Μανωλάς. Άλλωστε ο 21χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Ήδη ο Μίτσελ έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του αυτό το ενδεχόμενο, θεωρώντας ότι μπορεί ο νεαρός άσος να αντεπεξέλθει στη συγκεκριμένη θέση.
-->

Πηγή: xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO