...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Δικαιώθηκε ο ΜπαρτζώκαςΈλαμψε  η αλήθεια και δικαίωσε απόλυτα το ήθος και την ειλικρίνεια του προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο  τεχνικός των ερυθρολεύκων,  αποκάλεσε νηφάλιο και όχι μέθυσο τελικά τον Κομισάριο της αναμέτρησης, ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και επίσημα ο κ. Μούστος!

Μετά  το τέλος της αναμέτρησης του ΚΑΟΔ με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Basket League είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος  και αυτό  γιατί στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ, τα μέλη της Επιτροπής είπαν αδίκως πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλεσε μέθυσο (!) τον Κομισάριο κ. Μούστο.

Αργότερα ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε πως ποτέ δεν χαρακτήρισε μέθυσο τον κ. Μούστο, σχολιάζοντας πως τον ρώτησε αν είναι νηφάλιος, τονίζοντας επίσης πως επρόκειτο για προπαγάνδα προς το πρόσωπο του, αλλά και για  χτύπημα κάτω από την μέση.

Ο  κ. Μούστος, προς τιμήν του  ανέφερε στα μέλη της ΚΕΔ πως ο Μπαρτζώκας είπε την λέξη νηφάλιος και όχι μέθυσος, με το θέμα να ξεκαθαρίζει την Τετάρτη (27/2) το μεσημέρι λίγο πριν την κλήρωση των διαιτητών για τα ματς της 19ης αγωνιστικής.

Οι Συμεωνίδης και Κορομηλάς ενημέρωσαν πως τους τηλεφώνησε ο Κομισάριος του αγώνα ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, κ. Μούστος, και τους είπε πως όντως ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας, τον  αποκάλεσε νηφάλιο και όχι μέθυσο.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER