...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » ΒΡΕ ΤΑΣΟ, ΒΡΕ ΤΑΣΟ...-->Tο υστερόγραφο των δύο γραμμών που έγραψε ο κ Νικολογιάννης ως απάντηση χτες το απόγευμα στο σάιτ που ¨ μεγαλουργεί αμέσως μετά από μία τεράστιας ευφυΐας ανάλυση για τον Φιγκερόα, ήταν εκπληκτικό! Σοβαρολογώ!
Ήταν εκπληκτικό γιατί κατάφερε μέσα σε λίγες λέξεις να παρουσιάσει, σε όλο της το μεγαλείο , την νοοτροπία αυτής της μερίδας των ποστούχων ημιμαθών "δημοσιογράφων" που αλωνίζουν στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας χρόνια τώρα και δηλητηριάζουν είτε από ανεπάρκεια είτε από εμπάθεια είτε κατόπιν εντολών το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πρώτα απ όλα χρησιμοποίησε, αυτή την χιλιοπιπιλημένη καραμέλα της στοχοποίησης! Πάντα όλο αυτό το σμάρι όταν δέχεται άμεση κριτική φωνάζει για στοχοποίηση.
Και όταν σε ραδιοφωνική εκπομπή διαστρέβλωναν αισχρά την πραγματικότητα, εξασκώντας το λειτούργημα της αντιολυμπιακής προπαγάνδας, και παρενέβη ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς περιγράφοντας ως αυτόπτης μάρτυς που ήταν, την αλήθεια των γεγονότων. πάλι για στοχοποίηση μιλάγανε
Το ότι υποστηρίζω πως είσαι κακός δημοσιογράφος και το αποδεικνύω, μην βαυκαλίζεσαι, δεν σε στοχοποιώ! Απλώς κρίνω την επαγγελματική σου ανεπάρκεια που είναι δεδομένη εμφανέστατη και τεράστια!
Άσε και αυτή η πρεμούρα για τάχα στοχοποίηση που καλλιεργεί αυτή η κάστα των συντεχνιτών , φανερώνει και την εκ του ασφαλούς εξουσία που έχουν στο να λένε ότι να ναι και να απαιτούν να είναι μονίμως στο απυρόβλητο της κριτικής!
Στην ιστορία της δημοσιογραφίας υπάρχουν άπειρα παραδείγματα απίστευτου θάρρους ακόμα και ηρωισμού για την ελεύθερη έκφραση της γνώμης που αποτελεί μέγιστη ύβρη να προσπαθούν αμόρφωτα εμπαθή ή ιδιοτελή άτομα να νιώσουν καθ οιονδήποτε τρόπο διωκόμενοι εξ αιτίας της κριτικής που τους ασκείται για την λαϊκίστικη κουτοπονηριά των . απαυγασμάτων σαχλαμάρας που γράφουν.
Το παραμύθι πάλι του απαξιώ να απαντήσω , δηλαδή το passe-partout της ανικανότητας , καλό θα είναι να το εγκαταλείψουν γιατί και αυτό είναι χιλιοφορεμένο και ντεμοντέ.
Αν έχεις να απαντήσεις κάτι επί του συγκεκριμένου έχει καλώς, αλλιώς ακολούθησε το σοφό γνωμικό που λέει : καλύτερα, να μη μιλάς και να σε περνάνε για βλάκα παρά να ανοίγεις το στόμα σου και κανείς να μην αμφιβάλλει γιαυτό!
Την ποιότητα και την ανωτερότητα ένας δημοσιογράφος την αποδεικνύει με την πληρότητα και την προσωπική αποστασιοποίησή του από το γεγονός και ένας αρθρογράφος με τις απόψεις που καταθέτει
Πόσο ανώτερος μπορεί να είναι κάποιος που τα ρεπορτάζ του είναι το λιγότερο ανακριβή και οι απόψεις του είναι νηπιακού επιπέδου, ή καλύτερα- για να μην αδικώ τα νήπια- . ιλαροτραγικές!


ΥΓ: Να ξέρεις πάντως Αναστάσιε πως για να γράφω με ψευδώνυμο έχω τους λόγους μου και κανένας δεν είναι επειδή φοβάμαι κάτι η κάποιον από όλους εσάς.
Πολύ δε περισσότερο την αντιπαράθεση και τον διάλογο.
Άλλωστε αφού πρώτα διαβάσεις τα δύο μου κείμενα ( τρία με τούτο εδώ) που σε αφορούν πήγαινε να κλειστείς σε ένα δωμάτιο εσύ και η δημοσιογραφική σου μετριότητα και όταν ηρεμήσεις ρώτησέ την ποιος από τους δύο μας θα ήθελε να αποφύγει τον διάλογο εγώ ή εσύ;
Μεταξύ μας, τι λες να σου απαντήσει;

πηγη: olympiacos24.gr
Tags: PODOSFAIRO