...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Να στοιχειώσει το μυαλό του αντιπάλου-->Ο Ολυμπιακός αρχίζει να αλλάζει αγωνιστικά και αυτό φάνηκε στο  κακοτράχαλο γήπεδο των Ιωαννίνων, μέσα στη λασπουριά. Εκεί που  είναι δύσκολο να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην μάγεψαν λόγω αντικειμενικών συνθηκών   όμως έδειξαν καλά δείγματα. Αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι και όχι υπεροπτικά κάτι που στο παρελθόν και πάλι με τον ΠΑΣ  είχε στοιχίσει. Οι Γιαννιώτες έχουν μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα  που όποιος  την πάρει αψήφιστα το πληρώνει ακριβά.

Φέτος οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν λίγες οι φορές που  αντιμετώπισαν χαλαρά αντιπάλους και παραλίγο να τους στοιχίσει στο τέλος.   Αυτά αλλάζουν με τον Μίτσελ στον πάγκο. Σοβαρότητα πάνω από όλα.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιβάλλει το επιθετικό του στυλ μέσα στον βούρκο δείχνοντας μαχητικό πνεύμα. Ο Ισπανός κατέβασε  κανονική 11άδα χωρίς «αλλαγές-ξεκούρασης»   και πήρε το παιχνίδι.  Το μήνυμα είναι «όλα για όλα» για το ντάμπλ και στα Γιάννενα έγινε ένα ακόμη βήμα.  Πριν από έξι χρόνια πάλι με τον ΠΑΣ   η ομάδα είχε πάει χαλαρά και με πολλές αλλαγές και στο τέλος το πλήρωσε με αποκλεισμό από τη διοργάνωση και μάλιστα  σε διπλές αναμετρήσεις.

Όταν αδιαφορείς το πληρώνεις και ο Ολυμπιακός δεν αδιαφόρησε. Αυτό θέλει να βλέπει ο κόσμος.  Μία ομάδα να προσπαθεί  κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς να υπολογίζει ποιόν έχει ως αντίπαλο και ποιο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα.

Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν έναν Ολυμπιακό που θα προκαλεί δέος στον αντίπαλό του από το πρώτο λεπτό που θα παρατάσσονται  οι ομάδες στο γήπεδο. Και αυτό θα συμβεί όταν φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες εστίες στοιχειώνοντας το μυαλό του αντιπάλου με το φόβο ότι θα διασυρθεί αγωνιστικά.     Το έχουμε ξαναγράψει και θα το ξαναγράψουμε. Παίκτες-περιπατητές δεν χωράνε στην ομάδα, δεν έχουν θέση  στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.  Και αυτό όλα δείχνουν ότι  έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό. Και το απέδειξαν  με τον τρόπο που αγωνίστηκαν μέσα σε γήπεδο-βάλτο.

πηγη: olympiacos24.gr
Tags: PODOSFAIRO