...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Κρίση ειλικρίνειας-->Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ συνεχίζει να διδάσκει ήθος και λεβεντιά σε κάθε παρουσία του.
Την Κυριακή στο "Καραισκάκης" όλο το γήπεδο χειροκρότησε ένα όμορφο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος και στο ΣΕΦ είχε υποδειγματική παρουσία απέναντι στους λαλίστατους και προκλητικούς βάζελους.

Στο μοναδικό άθλημα που έχουν διατηρήσει την αξιοπρέπεια τους, στο BASKET,κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ξεφτιλιστούν και εκεί ζηλεύοντας την κατάντια του ποδοσφαιρικού και των άλλων τμημάτων που "συντηρούν".
Όλη η Ελλάδα έχει διαπιστώσει ότι ο ΘΡΥΛΟΣ τον έχει τον βάζελο εκτός από τους ίδιους.

Σε καμία στιγμή,ακόμα και στο πρώτο δεκάλεπτο που πήγαιναν μπροστά ,δεν ανησύχησε κανείς οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας πλέον. Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά ήταν ευδιάκριτο ποιοι μπορούσαν και το ήθελαν πιο πολύ. Με λίγα λόγια ήταν ένα παιχνίδι δύο αντάξιων ομάδων που διεξήχθη σε καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Και εκεί κάπου κάνει τη εμφάνιση του ο "εφευρέτης της αλητείας" κατηγορώντας την εφεύρεση του. Όλοι ξέρουμε ότι η μεγαλύτερη "παράγκα" που έχει υπάρξει και υπάρχει ακόμη είναι αυτή του BASKET,δεν έχει κανείς αμφιβολία και δεν περιμέναμε τον Δημητράκη σε μια κρίση ειλικρίνειας, επηρεασμένος από την ΒΟΎΡΤΣΑ που έφαγε στο "εξοχικό" (χα χα χα) να το παραδεχτεί διαμαρτυρόμενος.

Περιμένουμε όμως την αθλητική δικαιοσύνη να τον καλέσει να δώσει διευκρινίσεις τι εννοεί; Όπως επίσης μπορεί να τον ρωτήσει μιας και είναι υπό την επήρεια της αλήθειας, όχι μόνο αυτό αλλά και για κάτι στοιχηματισμούς στη Σιγκαπούρη...

Σε κάποιους φίλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ δεν άρεσε η ενέργεια των αδερφών Αγγελόπουλων να σηκωθούν από τη θέση τους στα επίσημα πριν την έναρξη του αγώνα, να διασχίσουν το γήπεδο, πηγαίνοντας να χαιρετίσουν τον "φου δημητράκη" θεωρόντας ότι δεν το αξίζει,ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του,με όλα αυτά τα αθέμιτα που έχουν κάνει σε βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ και συνεχίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου την χειροκρότησε την κίνηση αυτή γιατί έδειξαν ανωτερότητα και ότι σέβονται το άθλημα που υπηρετούν.

Θεωρώ ότι η μεγαλύτερη ικανοποίηση τους ήταν ότι ένιωσαν το τρεμάμενο χέρι του και όταν διασταυρώθηκαν με το φοβισμένο βλέμμα του.

πηγη:olympiacos24.gr
Tags: BASKET