...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » «Ο τελικός δεν έπρεπε να αρχίσει»-->Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ακόμη μια απόδειξη πως οι καλαθοσφαιριστές αποτελούν απλά τους κινούμενους στόχους σ΄έναν πόλεμο των οργανωμένων στρατών των ομάδων το ίδιο συμβαίνει και με τους προπονητές και τους διαιτητές.

Βρίσκονται στην πραγματικότητα στον "κέντρο" του κυκλώνα. Oι πρόεδροι των ομάδων μπροστά στο προσωπικό τους γόητρο και τη ματαιοδοξία ξεχνούν την ασφάλεια των ίδιων των παικτών τουςκαι τους απασχολεί μόνο το κάθε λογής τρόπαιο.

Το να καταδικάσουμε τη βία είναι απλά το αυτονόητο. Το να πούμε πως το μοντέλο διεξαγωγής του τελικού είναι ξεπερασμένο και μη αποδοτικό επίσης, το να επισημάνουμε πως η Αστυνομία είναι ανεπαρκής να περιφρουρήσει, το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Ο τελικός έπρεπε καλύτερα να μην αρχίσει. Πρέπει λοιπόν να προστατέψουμε μονάχοι τους εαυτούς μας. Γι΄ αυτό τον λόγο καλούμε τους αρχηγούς των ομάδων σε έκτακτο συμβούλιο, για ν' αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο δράσης και αντίδρασης.

Πηγή: xaros7.gr
Tags: BASKET