...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Επιτυχίες των αθλητών μας στον στίβοΣπουδαία εμφάνιση από τον Δημήτρη Τσιάμη στην ημερίδα Κλειστού Στίβου.

Ο τριπλουνίστας του Ολυμπιακούέγινε ο έκτος Έλληνας αθλητής που εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ.

Ο αθλητής μας προσγειώθηκε στο τρίτο του άλμα στα 16,98 μ. , ενώ στα δύο πρώτα άλματα που εκτέλεσε είχε 16,62 μ. και 16,67 μέτρα.

Μάλιστα ο Δημήτρης Τσιάμης με αυτή την επίδοση είναι ο τρίτος αθλητής φέτος στον κόσμο.

«Ηταν σε πολύ καλή κατάσταση. Με ικανοποίησε περισσότερο το τεχνικό κομμάτι. Εχει περιθώρια βελτίωσης στους αγώνες που θα ακολουθήσουν»δήλωσε ο προπονητής του Δημήτρη Τσιάμη, Φρανσουά Ντοφέν μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του αθλητή μας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε  και  Πέτρος Κυριακίδης. Στην πρώτη κούρσα της καριέρας του σε κλειστό διένυσε τα 400 μ. σε 47.38 και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει το όριο για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ (όριο 47.20).

Ο αθλητής της Μαίρης Σωτηρακοπούλου έγινε ο ένατος αθλητής όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης(ΟΣΦΠ) ήταν νικητής στο επί κοντώ με 5,20 μ., ύψος που ξεπέρασε και ο δεύτερος του αγώνα Παναγιώτης Λάσκαρης (ΠΑΟ).
Οι δύο άλτες δοκίμασαν στην συνέχεια στα 5,40 μέτρα, ύψος που δεν μπόρεσαν να υπερβούν.

πηγη:xaros7.gr

-->