...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ιμπαγάσα και Κοντρέρας κοντά στις Σχολές!-->Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάμπλο Κοντέρας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα.

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού μας βρέθηκαν στον Ελαιώνα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες μεταξύ των Σχολών Ελαιώνα και Βάρης, στο πλαίσιο του 2ου Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική.

Στην κατηγορία 2002-2003, οι αθλητές και των δύο ομάδων πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα όμορφο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο έληξε με σκορ 4-4!

Δεν έλειψε όμως το θέαμα και στην κατηγορία 2004-2005 όπου σημειώθηκαν πολλά γκολ με νικητή τη Σχολή Ελαιώνα με 8-6!

Το Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Αττική βρίσκεται ήδη στην 4η αγωνιστική του 2ου γύρου με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο για τη τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Το Μάρτιο του 2013 θα διεξαχθούν στις αρχές η ημιτελική φάση με νοκ αουτ αγώνες και στο τέλος του μήνα οι τελικοί μαζί με φιλικούς αγώνες για τις ηλικίες 2006-2007.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού και θα υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές, τους πρώτους σκόρερ, τους MVP και το βραβείο Fair Play.

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO