...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ιμπαγάσα: «Να μας γίνει μάθημα»-->Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες ο Αριέλ Ιμπαγάσα σε δηλώσεις του ανέφερε,  ότι πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους και η ήττα αυτή να μπει στο μυαλό όλων, καθώς ακολουθεί και ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας.

Αρχικά ανέφερε:

«Σήμερα είναι η αλήθεια ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος, όπως είδατε μπήκε πολύ αποφασισμένος, πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό. Στην συνέχεια ήρθαν δύο γκολάρες, ο τερματοφύλακας ο δικός μας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Ήρθε η πρώτη ήττα, επειδή δεν ήμασταν καλοί, αλλά μέσα και από τις ήττες πρέπει να μάθουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Αν η ήττα μπορεί να αφυπνίσει τους παίκτες του Ολυμπιακού, ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα:

«Ελπίζουμε πως ναι. Κάποιος μαθαίνει από τα λάθη του. Πρέπει αυτή η ήττα να μπει στο μυαλό των παικτών, ώστε να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε να ανακάμψουμε. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαστεί βελτίωση και αν παρουσιαστούμε έτοιμοι στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε».

Το σχόλιό του για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού Μίτσελ:

«Ελπίζω να μην έμεινε πολύ έκπληκτος από αυτά που είδε. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσφέραμε καλό θέαμα, χάσαμε μπροστά στα μάτια του, στην πρώτη επίσκεψή του. Ας τους ευχηθούμε να έχει την τύχη με το μέρος του και θα δουλέψουμε σκληρά σύμφωνα με τις οδηγίες του, ελπίζοντας να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα».

πηγη:xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO