...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μπαρτζώκας: «Καμία σχέση με τον πρώτο γύρο»Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει εντελώς διαφορετικό ματς από εκείνο του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, εν όψει του αυριανού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο  Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε σίγουρος ότι το παιχνίδι της Δευτέρας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μέσω του σάιτ του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν πάντα στα ντέρμπι «αιωνίων», τονίζοντας:

«Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναλύσουμε το τι σημαίνει το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία μας. Ο χαρακτήρας αυτών των ντέρμπι είναι γνωστός και τα δεδομένα που αναλύονται πριν από αυτά τα παιχνίδια είναι πάνω, κάτω τα ίδια».

Και πρόσθεσε αναφορικά με το πρώτο ματς:

«Φυσικά κι αυτό το ντέρμπι δεν έχει καμία απολύτως σχέση μ? αυτό του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και φυσικά δεν έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη εκεί. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σ? όλες τις πτυχές του και στο τέλος να έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Σίγουρα τίποτα δεν τελειώνει στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά από την άλλη είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους».

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: BASKET , SLIDER