...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Όλοι μια γροθιά συνεχίζουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός-->Σαν υπνωτισμένος έπαιξε ο Ολυμπιακός και έχασε τρία μηδέν. Κανένας παίκτης της ομάδας δεν έπαιξε καλά, πλην του Μασάντο ο οποίος ήταν υποφερτός! Είναι γεγονός πως τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα. Είναι επίσης γεγονός πως ο ανεκδιήγητος  Γερμανός διαιτητής είδε λάθος(;) και τα δύο πέναλτι και καθόρισε τον νικητή με τις αποφάσεις του. Επίσης είναι γεγονός ότι η θεά τύχη έκλεισε τα μάτια και έτσι ένα γκολ που δικαιούτο η ομάδα ( δύο δοκάρια ) δεν το πέτυχε Είναι επίσης όμως γεγονός πως κανείς από την ομάδα δεν βρέθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πως ψυχολογικά η ομάδα έδειξε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Δεν θα κάνω εκ των υστέρων κριτική στον προπονητή γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει από τον καθένα. Ο Μίτσελ θέλει χρόνο να μάθει την ομάδα όπως επίσης η ίδια η ομάδα θέλει χρόνο για να επιστρέψει σε μία επιθετική συμπεριφορά που δεν θα εκθέτει την αμυντική της λειτουργία.

Η μετάβαση αυτή – είχα γράψει ήδη από τον αγώνα με τα Γιάννενα-   φαίνεται να κοστίζει στην ομάδα. Και με τον Ατρόμητο αλλά και με την Λεβάντε αυτό μας στοίχησε αρκετά ( Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με την Ανόρθωση).

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η ομάδα πρέπει να αναδιπλωθεί στην σιγουριά της τακτικής που είχε επί Ζαρντιμ και που σε τέτοια παιχνίδια θα εξασφάλιζε σχετικά εύκολα ένα καλό για την ρεβάνς σκορ.

Ούτε φυσικά θα περάσω σε μια ατομική κριτική παικτών για να πυροβολήσω ανθρώπους που έχουν αποδεδειγμένα προσφέρει πολλά στον Θρύλο και σήμερα δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα. Ούτε φυσικά θα γράψω για να κάψω νέους παίκτες που η όλη απογοητευτική εικόνα τους παρέσυρε σαν τσουνάμι

Η εμφάνιση απόψε του Ολυμπιακού σε καμία περίπτωση επίσης δεν πρέπει να εξηγηθεί με  θυμικό, εγωπαθή  και τελικώς άμπαλο τρόπο για να ικανοποιήσει το άχτι για την καζούρα που ενδεχομένως θα υποστούμε από τους κάθε λογής ανύπαρκτους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και επειδή εγώ πάντα εδώ και σαράντα σχεδόν χρόνια θέλω να βλέπω και την θετική πλευρά κάθε γεγονότος, νομίζω πως το σημερινό αποτέλεσμα πρέπει να μας δώσει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως μια μεγάλη ομάδα σαν τον Θρύλο μας δεν σταματά στα άδικα , άτυχα και άσχημα αποτελέσματα αλλά συνεχίζει με περισσότερο πείσμα την πορεία της που είναι προδιαγεγραμμένη από την Μοίρα: να γίνει μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις!

Και μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη καμία ομάδα δεν μπορεί να γίνει αν δεν μπορεί να ξεπερνά τέτοια αποτελέσματα γρήγορα.

Άλλωστε τίποτα δεν τελείωσε παρά μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Στο Καραϊσκάκη σε μια βδομάδα η ομάδα θα παίξει για την πρόκριση. Όλοι όσοι θα κατακλύσουμε το γήπεδο θα το πιστεύουμε και γιαυτό θα τραγουδάμε διαρκώς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

πηγη: olympiakos24.gr
Tags: PODOSFAIRO